Splošna gradbena dela.


V ponudbi imamo splošna gradbena dela, kot so:

  • betoniranje
  • zidanje
  • ometi
  • izolacija ...

Izkopi


V podjetju nudimo izvedbo zemeljskih del, med katera sodijo tudi izkopi. Pripravljamo teren za gradnjo stanovanjskih in drugih pomožnih objektov, nudimo izkope za kanalizacijske in druge vode, pripravimo teren za dovozne poti, parkirišča in podobno. Razpolagamo z vso potrebno in izvedbenim delom primerno mehanizacijo, s katero posegamo v prostor tam, kjer je to potrebno.

Zunanja ureditev


Dela na vsakem novem ali obnovljenem objektu so zaključena takrat, ko je dokončana tudi zunanja ureditev objekta in okolice. V našem podjetju uredimo škarpe s primernimi procesi glede na teren in lego objekta ali pa okolico uredimo s škarpniki, uredimo potrebno odvodnjavanje in hidroizolacijo, pripravimo podlago in položimo robnike ter tlakovce. Ves želeni material lahko naročite pri nas, pri izbiri pa vam tudi svetujemo. 

Keramičarska dela


Prenova kopalnic in drugih prostorov s keramiko je veliko bolj enostavna, če vam pri tem pomagajo izkušeni mojstri. Pri nas bomo poskrbeli za popolno prenovo kopalnice z rušenjem starih keramičnih oblog, stene bomo pripravili za polaganje nove keramike, prav tako tudi zmontiramo novo kopalniško opremo in uredimo potrebne priklope. Tudi v tem primeru je lahko izbira keramike plod našega svetovanja, ves potreben material pa lahko na vašo željo tudi dobavimo in pripeljemo.  

Pleskarska dela


Ob novogradnjah in seveda tudi pri prenovah, ne gre brez pleskarskih del. Opravimo jih hitro in natančno, z dobro zaščito in brez puščanja vidnih sledi na ostalih predmetih, podih in pohištvu. Poskrbimo tudi za pravo izbiro barve.

 

Kontaktirajte nas in začnimo projekt!

 


041 670 925

info@graplas.si